Spreker

Op inspirerende en humoristische wijze weet Rens Koole de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, het onderwijs en de maatschappij met elkaar te verbinden en inzicht te geven in de betekenis van deze ontwikkelingen voor uw situatie. In de verhalen zijn verwerkt zijn eigen ervaringen in werk en sociaal leven, in het creëren van innovatieve schoolconcepten in Nederland, in de vorming van Levenskunde als schoolvak, zijn reizen en schoolbezoeken in Kenia, Malawi en de VS alsmede zijn brede maatschappelijke interesse.

Dagvoorzitter

Rens Koole heeft zijn ervaring als dagvoorzitter opgedaan binnen zijn werk als leraar en leider in diverse organisaties. Rens weet bijeenkomsten vaart, ritme, helderheid, inspiratie, humor en geloofwaardigheid te geven door vlotte begeleiding, korte interviews en heldere samenvattingen. Op onderwijsvlak weet Rens ook op inhoud een bijdrage te leveren door zijn onafhankelijke originele kijk op onderwijs.

Geïnteresseerd geraakt in Koole als spreker of dagvoorzitter? Bel 06 25056738 of mail info@koole.org voor een afspraak en we bespreken uw wens.